facebook tracking

Jessin Passionate Support - tukea kasvisruokailuun

Lihaton lokakuu 2019 - hyppää mukaan ei-niin-ehdottomaan kasvisruokakuukauteen! 

lefteris-kallergis-_TLKIVSW6Do-unsplash.jpg


Eräänä päivänä työyhteisössämme lounaalla heräsi keskustelu kasvisruoasta ja siitä, että mielellään monet kollegamme kasvisruokaa söisivät, mutta ongelmaksi tuntui muodostuvan hyvien ja melko helppojen ideoiden ja reseptien puuttuminen arkeen sopiviksi. 

Siinä hetkessä palvelupäällikkömme Jessi Salenius 24-vuotisen kasvisruokauransa kokemuksella ilmoittautui vapaaehtoiseksi jakamaan parhaaksi toteamiaan reseptejä kollegoilleen, ja samalla tajusimme, että lihaton lokakuukin on lähellä, joten miksi emme jakaisi näitä reseptejä hieman laajemmallekin yleisölle. 

Tässä siis kaikille teille; Jessin Passionate Support - tukea kasvisruokailuun lihattomalle lokakuulle! (Meillä muuten on muutakin, kuin kasvisruokaan liittyvää ammattitaitoa, lue lisää "oikeasta" Passionate Supportistamme).

Hyppää mukaan kasvisruoan maailmaan ja vaihda vaikka vain yksi päivä kasvisruoaksi. 


Miksi Lihaton Lokakuu? 

Tilastojen mukaan suomalainen söi vuonna 2012 keskimäärin 78 kiloa lihaa, jonka tuotantoon kuluu 550 000 litraa vettä. Keskiverto suomalainen säästäisi kuukauden lihattomalla ruokavaliolla 6,5 kiloa lihaa ja 45 500 litraa vettä. (Lähde: Wikipedia)

Lihaton Lokakuu voi siis innostaa meitä suosimaan myös kasvisruokavaihtoehtoja ja samalla tukemaan Cybercomin lailla YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

brooke-lark-jUPOXXRNdcA-unsplash.jpg

Kuka Jessi?

Annetaan Jessin kertoa itsestään: 

"Olen Cybercomilla palvelupäällikkönä Väestörekisterikeskuksen ja HSY:n asiakkuuksissa. Tämän lisäksi olen ollut syksystä 2018 lähtien yksi Sustainability Ambassadoreista eli edistämässä vastuullisuuteen liittyviä toimenpiteitä Cybercomilla. On ollut ilo huomata kuinka isossa osassa vastuullisuus on Cybercomin toiminnassa.

Siirryin kasvisruokaan 90-luvun puolivälissä. Alkuun varhaisteinin ehdottomuudella vegaanina, mutta aikani herne-maissi-paprikaa syötyäni otin takaisin lautaselle maitotuotteet ja kananamunan. Ehdottomuuden karsittua vuosien myötä myös kala ja riistakin päätyvät toisinaan lautaselle.
 
Suhtaudun ruokaan rennosti ja rakkaudella - syöminen on parasta ja mättö on vain niin paljon parempaa kuin terveysruoka. Kasvisruuan ei tarvitse olla tylsää, mautonta ja rasvatonta. Maailma on kasvissyöjän silmin muuttunut radikaalisti reilussa parissa kymmenessä vuodessa - helppoja ja maukkaita vaihtoehtoja on ihanan paljon!"


Mitä siis syödään? 

Jessi on luvannut raottaa meille ehtymätöntä kasvisruokareseptiarkistoaan jokaiselle lokakuun viikolle. 

1.10.2019 alkaen julkaisemme viikon alussa Jessin kasvisruokareseptin jokaiselle viikon arkipäivälle; perjantaimättöä unohtamatta. Seuraa siis blogiamme sekä Instagramiamme, niin löydät arkiruokareseptit lokakuun viikoille. 

Tervetuloa mukaan! 

Join us - open jobs in Helsinki and Tampere:

Connect with us to stay up to date on new openings.

Already working at Cybercom Finland?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cybercom.com
  • Antti Arnell
  • Harri Salminen
  • Jali Pieskä
  • Jessi Salenius
  • Juha Korkalainen
  • Juha Markkanen
  • Karoliina Heikkinen
  • Maria Hämäläinen
  • Marianne Tuomi
  • Minna Lumiluoto
Teamtailor

Career site by Teamtailor